Vývoj medzinárodnej investičnej pozície v Slovenskej republike - Jankovská, Anežka
Koordinačné a unifikačné snahy Medzinárodného menového fondu pri bilancovaní vonkajších peňažných vzťahov. Význam platobnej bilancie a príručky na zostavovanie platobnej bilancie vypracované Medzinárodným menovým fondom. Medzinárodná investičná pozícia. Vývoj medzinárodnej investičnej pozície v Slovenskej republike v rokoch 2001 až 2011.