Spoločensky zodpovedné podnikanie s dôrazom na sociálnu oblasť - Bašistová, Alena
Koncept spoločensky zodpovedného podnikania. Štandardizácia STN EN ISO normou 26000:2011 - Usmernenie pre spoločenskú zodpovednosť. Oblasti spoločensky zodpovedného podnikania. Štandardy a metodiky na hodnotenie sociálnej oblasti spoločensky zodpovedného podnikania. Analýza vnímavosti spoločensky zodpovedného podnikania v podnikoch východoslovenského regiónu.