Zmena pre zamestnávateľov a SZČO od 1. marca 2012 - Zahoranová, Andrea
Zamestnávatelia a samostatne zárobkovo činné osoby nie sú od 1. marca 2012 povinní oznamovať Sociálnej poisťovni štát výkonu činnosti a zmenu tohto štátu. Novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, účinná od 1. marca 2012. Príklady.