Refundácia vyplatených dávok v nezamestnanosti podľa koordinačných nariadení - Kamenistá, Zuzana
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia a Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia (ES) č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia. Refundácia vyplatených dávok v nezamestnanosti.