Zmluva medzi Slovenskou republikou a Štátom Izrael o sociálnom zabezpečení - Chudá, Zuzana
Uzatváranie medzinárodných zmlúv o sociálnom zabezpečení medzi Slovenskou republikou a tretími štátmi. Zabezpečenie ochrany a posilnenie práv migrujúcich osôb, ktoré v budúcnosti získajú alebo už získali obdobie dôchodkového poistenia na území týchto štátov. Vznik nároku na dôchodok z dôchodkového poistenia Štátu Izrael.