War in Georgia and its impact on relations between Russia and NATO - Holas, Lukáš
Vojenský konflikt v Gruzínsku v auguste 2008. Vývoj vzťahov Ruska a NATO po vojenskom konflikte v Gruzínsku. Súčasné oblasti spolupráce medzi NATO a Ruskom.