Evropská centrální banka potichu zachraňuje euro - Bydžovská, Marie
Britský profesor politickej ekonómie z londýnskej School of Economics Iain Begg v rozhovore pre časopis hovorí o postoji Britov k európskej integrácii a budúcnosti Európskej menovej únie.