Infantilní obchodníci s dlhopismi - Strižencová, Michaela
Príbeh a ľudský osud ekonóma Michaela Lewisa, jeho pohľad na svet peňazí a obchodovanie s dlhopismi až po rok 1987, kedy opustil Wall Street a stal sa nezávislým žurnalistom zaoberajúcim sa oblasťou financií.