Vybrané aspekty rozhodovania z pohľadu teórie rozhodovania - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza vybraných aspektov manažérskeho rozhodovania z pohľadu teórie manažmentu. Prehľad názorov na danú problematiku s cieľom vytvoriť syntézu poznatkov v podobe charakteristiky jednotlivých tendencií ich výhod na jednej strane, ako aj poukázania na nevýhody na strane druhej.