Stanovenie ušlého zisku v poisťovníctve pre účely znaleckého dokazovania - Majdúchová, Helena, 1963-
Pojem ušlý zisk. Na jeho správne posúdenie a vyčíslenie sú nezriedka potrebné znalosti z technického prostredia, prostredia poľnohospodárskej výroby, stavebníctva, informačných technológií, špecializovaných služieb (napr. zdravotníckych, vzdelávacích, mediálnych, reklamných ...) duševného vlastníctva a pod. Spolupráca ekonomických znalcov a znalcov z iných odborov je nevyhnutná pri správnom určení tak výnosov, ako aj nákladov.