Význam auditu v čase finančnej krízy - Kršíková, Veronika, 1986-
Vymedzenie podstaty auditu. Finančný audit. Finančná kríza a príčiny jej vzniku. Stabilizácia finančného systému. Harmonizácia audítorskej činnosti a budovanie európskeho trhu. Úloha audítora.