Nová európska rastová agenda - Legrain, Philippe
Hlavné body januárového zasadania Európskej rady. Naštartovanie rastu v roku 2012 a štrukturálne reformy. Uvoľnenie peňazí pre reálnu ekonomiku a podpora podnikania. Legislatívne zakotvenie budúcich reforiem.