Slovak aid - oficiálna rozvojová pomoc ako nástroj konštituovania identity SR? - Gažovič, Ondrej
Kontext slovenskej rozvojovej pomoci. Rozhodovacie logiky aktérov. Identita a rozvojová pomoc. Oficiálne dokumenty slovenskej rozvojovej pomoci. Rozhovory s predstaviteľmi slovenkej oficiálnej rozvojovej pomoci.