Svet v roku 2050 - pohľad logistiky päť možných scenárov, ako ich vidia svetoví odborníci
Dôveryhodné vízie budúcnosti, ktoré načrtávajú ako by mohol vyzerať svet v roku 2050. Otázky uznávaných odborníkov z rôznych inštitúcií o tom, či sa podarí zvládnuť výzvy spojené s minimalizáciou negatívnych vplyvov ľudskej činnosti na životné prostredie.