Bezpečnostní vládnutí. Proměna bezpečnostní politiky USA po 11. září 2001 - Waisová, Šárka
Teoretické a konceptuálne východiská bezpečnostného vládnutia. Bezpečnostné vládnutie ako nová forma americkej bezpečnostnej politiky. Legislatívny rámec amerického bezpečnostného vládnutia. Inštitucionálna, organizačná a rozpočtová podoba americkej stabilizačnej a rekonštrukčnej politiky.