Advanced Pedagogical Approaches at Slovak Universities - Molnár, Pavol
Moderné formy vzdelávania implementované na slovenských univerzitách. Progresívne pedagogické prístupy vo vysokoškolskom vzdelávaní. Úloha motivácie. Významné inovácie v procese vzdelávania.