Vyššia miera uspokojenia veriteľov novelizácia zákona o konkurze a reštrukturalizácii - Marková, Jana
Novela zákona o kunkurze a reštrukturalizácii, ktorá je platná od januára 2012 a jej prínosy oproti pôvodnému zneniu zákona. Zmena podmienok v preukazovaní úpadku dlžníka a zmena v preukazovaní pohľadávky. Preverovanie bonity obchodných partnerov prostredníctvom Univerzálneho registra Plus SR.