Kvantifikácia ekonomických a sociálnych nákladov nezamestnanosti mladých ľudí na príklade Slovenska a Veľkej Británie - Hulmanová, Margita
Problematika kvantifikácie nákladov nezamestnanosti mladých ľudí na príklade Slovenskej republiky a Veľkej Británie v súvislosti s nákladmi a škodami, ktoré nezamestnanosť spôsobuje priamo či nepriamo nielen jednotlivcovi, ale aj celej spoločnosti a štátnemu systému.