Zadarmo? Kto by nechcel! zázračná formulka z pohľadu predávajúceho aj kupujúceho - Škutková, Jana
Dôležité faktory podnikania, v ktorých záleží na dlhodobých vzťahoch a lojalite zákazníkov. Obdarovnie potenciálnych kupcov ako začiatok vzájomného kontaktu, ale aj získania dôvery klienta.