Alternatívne spôsoby riešenia medzinárodných obchodných sporov - Martyniv, Halina
Analýza vybraných alternatívnych spôsobov riešenia sporov (expertíza, konciliácia, mediácia, minitribunál), ich komparácia so súdnym konaním.