Uplatnenie exogénnej flexibility v procese európskej integrácie - Fodorová, Veronika
Východiská flexibilnej integrácie. Flexibilná exogénna integrácia. Oblasti diferenciačného prístupu. Aplikácia exogénnej flexibility na vzťahy s nečlenskými štátmi EÚ. Výhody a riziká spojené s flexibilnou integráciou.