Manažment a vzdelávanie ľudských zdrojov - Biesik, Marian
Situácia vo vzdelávaní pracovníkov firiem a pracovné pozície, ktoré na trhu práce pred 20 rokmi vôbec neboli. Budovanie tímu a vzdelávanie spolupracovníkov v oblasti tímovej práce. Jazykové znalosti a firemná kultúra.