Letecká doprava v Európe po globálnej hospodárskej kríze - strácajú európske aerolínie dych? - Grančay, Martin, 1984-2024
Dopady globálnej hospodárskej krízy 2008-2009 na leteckú dopravu. Letecká doprava v roku 2010. Najväčšie aerolínie sveta v roku 2010 podľa počtu prepravených pasažierov a podľa prepravného výkonu v osobokilometroch. Desať najziskovejších aerolínií sveta v roku 2010. Desať najstratovejších aerolínií sveta v roku 2010. Desať najziskovejších aerolínií Európy v roku 2010. Konkurencieschopnosť európskych aerolínií.