Regionálna spolupráca a obchod na západnom Balkáne - Holzerová, Petra
Analýza a hodnotenie efektívnosti najdôležitejších regionálnych iniciatív s dôrazom na úlohu Európskej únie ako najvplyvnejšieho externého aktéra v regióne. Skúmanie vplyvu liberalizácie regionálneho trhu na rozvoj intraregionálneho obchodu a obchodné vzťahy medzi štátmi západného Balkánu.