Zabezpečenie pracovných miest v čase krízy - poučenie sa zo skúseností Nemeckej spolkovej republiky - Hulmanová, Margita
Súčasný stav nemeckého trhu práce. Vplyv krízy na trh práce. Straty pracovných miest v Nemecku počas krízy a jej asymetrické dôsledky. Fluktuácia pracovnej sily. Stabilizácia zamestnanosti na úrovni firiem. Protikrízové opatrenia internej a externej flexibility. Flexibilita pracovného času. Kontá pracovného času. Kurzarbeit ako subvencovaná forma redukcie pracovného času.