Percepcia stavu a vývoja na Slovensku v období krízy - Plávková, Oľga
Stav verejnej mienky Európanov vo vzťahu k vývoju a riešeniu problémov vyvolaných súčasnou finančnou a hospodárskou krízou v rámci EÚ a osobitne v SR. Autorka analyzuje údaje Eurobarometra 75 a Eurobarometra 74 a skúma podporu Európanov voči iniciatívam na zlepšenie výkonnosti európskej ekonomiky.