Európska služba vonkajšej činnosti - rámec bez obsahu? - Polgár, Michal
Príspevok približuje aktuálny postlisabonský stav organizácie Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ a európskej zahraničnej služby, ambíciou je poskytnúť kritický pohľad na jej potenciál, vytvorené posty a aktérov a načrtnúť hlavné problémy v danej oblasti.