Financovanie prostredníctvom fondov Európskej únie - Jánošová, Veronika, 1953-
Charakteristika štrukturálnych fondov, ktorými Európska únia podporuje riešenie štrukturálnych, hospodárskych a sociálnych problémov tak, aby znížila rozdiely medzi regiónmi a sociálnymi skupinami. Európsky fond regionálneho rozvoja. Európsky sociálny fond. Európsky poľnohospodársky usmerňovací a záručný fond. Finančný nástroj na riadenie rybolovu. Národný strategický referenčný rámec (NSRR) - základný dokument, ktorý stanovuje priority SR pri čerpaní prostriedkov z eurofondov. Tri hlavné ciele regionálnej politiky EÚ. Strategické priority NSRR.