Meranie kvality života - metodologické problémy - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Problémy súvisiace s metodologickou stránkou merania kvality života. Indikátory kvality, udržiteľnosti života a spokojnosť so vzdelávaním na vybranom súbore európskych krajín.