Právne podmienky poskytovania pôžičiek jednotlivými organizáciami Skupiny Svetovej banky - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Všeobecné právne podmienky poskytovania pôžičiek jednotlivými organizáciami Skupiny Svetovej banky, základné rozdiely a spoločné znaky. Vzhľadom na funkčnú zameranosť organizácií Svetovej banky je financovanie poskytované primárne na projekty rekonštrukcie a rozvoja a všeobecné podmienky vyplývajú zo zakladajúcich dohôd organizácií.