Vývoj počtu podnikateľských subjektov podľa právnej formy - Stričík, Michal, 1969-
Vývoj počtu ekonomických subjektov a prehľad údajov, ktoré zobrazujú dopad hospodárskej krízy v rámci ekonomiky SR. Zhodnotenie vývoja jednotlivých právnych foriem na Slovensku v období rokov 2007 až 2010.