Potenciál lídra - Priečková, Katarína, 1983-
Univerzálne kompetencie lídra v 90. rokoch 20. storočia a lídra na začiatku 21. storočia. Potenciál lídrov dnes a flexibilné správanie sa vodcu. Meniace sa požiadavky na individuálne schopnosti lídra, ktoré spočívajú v neustálych zmenách.