Kanystry a konve - Vítek, Miloslav
Kanistre a konvy vyrobené z oceľového plechu a ich využitie na prepravu kvapaľného materiálu. Súčasné, modernejšie prevedenie z plastov, ktoré sú plne recyklovateľné. Zvláštne typy kanistrov. Výroba plastových kanistrov. Konvy z plastu.