Sila príbehu vo vedení ľudí - Buľubaš Milecová, Miroslava
Odlišnosť lídrov od manažérov a riaditeľov. Použitie príbehu vo vedení ľudí. Pravidlá techniky storytelling a jej ciele. Rôzne štýly a kombinácie ako si pripraviť vlastný príbeh.