Spôsoby integrácie systémov celopodnikového manažmentu rizika a riadenia výkonnosti - Dubovická, Lenka
Návrh na začlenenie manažmentu rizika do štyroch perspektív. Pridanie piatej perspektívy do BSC-manažment rizika.