Implementácia úloh Akčného plánu výchovy a vzdelávania k udržateľnému rozvoju na slovenských technických univerzitách - Korálová, Katarína
Analýza výchovno-vzdelávaieho procesu na vybraných slovenských univerzitách z hľadska implementácie úloh definovaných APVaV a V k UR.