Strategicky myslet a jednat se vyplácí - Wroblowská, Zuzana
Strategický zámer ako program je prejavom zrelosti lídra, ktorý vie zaujať iných. Vedomosti a skúsenosti, ktoré sú existenčne nutné pre úspešné riadenie firmy. Tri otázky pomáhajúce formulovať poslanie spoločnosti.