Analýza vybraných dopadov zavedenia nového regulačného systému BASEL III. na stabilitu a výkonnosť bankového sektora - Cipovová, Eva
Analýza vybraných dopadov zavedenia nových regulačných pravidiel Basel III. na stabilitu, bezpečnosť a výkonnosť bankového sektora. Nový pohľad na niektoré aspekty bankovej regulácie, kvantifikácia budúcich dopady zavedenia nových pravidiel na kapitálové požiadavky bánk na zvolenom úverovom portfóliu a prezentácia niektorých možností zmiernenia príslušných dopadov na rentabilitu bánk.