Inovácie sú pre firmy nevyhnutnosťou - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Tempo rastu v oblasti inovácií a inovačná výkonnosť štátov Európskej únie. Poradie inovátorov v Európe. Svetoví lídri inovácií - USA, Japonsko, Kórea. Desať slabín súčasných manažérov v inovačnom úsilí.