Buď vediete cenou, alebo... - Mišík, Martin
Cena ako rozhodujúci parameter pri kúpe tovaru. Značkové produkty a ich ceny. Vnímanie značky a jej odlišnosti pri stanovení ceny. Obchodné podmienky a záruky. Cieľové skupiny a oslovenie zákazníka.