Influence of the conditional release of the materials with very low level of radioactivity on the environment - Prváková, Slávka
Uvoľňovanie rádioaktivity z materiálov obsahujúcich malé množstvo rádioaktivity a vplyvy tejto rádioaktivity na životné prostredie. Prípad Slovenskej republiky v rámci povolených noriem Európskej únie. Popis koncepčného modelu. Výsledky skúmania.