Zneužívanie prenájmu pracovníkov k vyhnutiu sa dani z príjmu a protiopatrenia vlád - Kubicová, Jana, 1961-
Štruktúra medzinárodného prenájmu pracovníkov a finančné dosahy na zamestnávateľov, zamestnancov i rozpočet verejnej správy. Zneužívanie rozdielu medzi formálnym a faktickým zamestnávateľom. Opatrenia voči medzinárodnému vyhýbaniu sa dani z príjmu zo zamestnania.