Zdaňovanie výnosov cezhraničných portfóliových investícií uskutočnených prostredníctvom CIVs - Kubicová, Jana, 1961-
Identifikácia príčin, ktoré vytvárajú prekážky prístupu CIVs k výhodám bilaterálnych daňových zmlúv. Metóda právnej analýzy pravidiel zdanenia výnosov z portfóliových investícií prostredníctvom CIVs.