Využitie benchmarkingu pri zvyšovaní podnikovej výkonnosti - Šukalová, Viera
Zvyšovanie podnikovej výkonnosti. Benchmarking ako hľadanie najlepších postupov v podnikaní, ktoré vedú k vynikajúcim výsledkom. Postup benchmarkingu, etický kódex benchmarkingu. Druhy benchmarkingu. Proces benchmarkingu..