Zamestnanie, retencia a zamestnanecké výhody - Farkašová, Viera
Starostlivosť o zamestnancov a voľba vhodných metód stimulácie vypovedá o charaktere organizácie a súčasne o práci v nej. Dôvody odchodu zamestnancov z organizácie. Hmotné a nehmotné výhody. Hlavné stimulačné benefity.