Informačné nástroje riadenia - Poniščiaková, Oľga
Informácie - vlastnosti. Účtovníctvo ako dôležitá súčasť informačného podnikového systému. Informácie z finančného účtovníctva, manažérskeho účtovníctva, nákladového účtovníctva.