Teambuilding - význam pre zamestnancov i zamestnávateľov - Kopčíková, Mária
Teambuilding - tvorba, stmeľovanie tímu či rozvíjanie tímovej spolupráce. Kedy sa preň v organizácii rozhodnúť. Skupinová dynamika a jej využitie. Metóda zážitkového vzdelávania. Účasť šéfa na teambuildingu. Kedy na teambuilding nie je vhodný čas.