Príležitosti rozvoja farmaceutického priemyslu - Pásztorová, Jana, 1960-
Špecifiká farmaceutického priemyslu. Zhodnotenie možností ďalšieho vývoja s akcentom na zvyšovanie vedecko-výskumnej produktivity.