Implementácia TQM vo vysokoškolských vzdelávacích inštitúciách krajín strednej Európy - Tkáč, Michal, 1958-
Základné funkcie vzdelávania. Kvalita vzdelávania. Total quality management. EFQM model excellence. TQM v podmienkach vysokoškolského vzdelávania.