Od nápadu k podnikaniu - Solík, Ján
Vznik podnikateľského nápadu a jeho realizácia. Marketingová stratégia a marketingové nástroje. Súťaž Nápad roka 2012, ktorá má pomôcť mladým podnikateľom s prípravou a realizáciou marketingovej kampane.